mandag den 12. marts 2012

Lidt påske!

Nu varer det ikke længe inden påsken er her. Og selvom jeg aldrig havde troet det, er jeg blevet lidt vild med den gule farve, tror måske det er forårsfeber, trænger simpelhen til forår og nu ser det ud til det er på vej.
Da vejret idag har stået på solskin og en temp. på 10 grader, tog børnene og jeg på skovtur, med nybagte bananmuffins med et twist af kanel og chokolade.
Mums siger jeg bare....
BANANMUFFINS:
Kager til 12
 2 æg
150 gr sukker
1 tsk vanilliesukker
200 gr hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk stødt kanel
125 gr smør
2 modne bananer
100 gr mørk chokolade

Bagetid: 15-20 min v. 200 grader

Dette påskekort fik jeg lavet i weekenden.

Posted by Picasa

lørdag den 10. marts 2012

Nye huse!

Disse fine zink huse købte jeg den anden dag jeg var i Løkken, der har de en rigtig fin brugskunst forretning, de kører for det meste 50% på hele butikken. Jeg tænker det er et slags restlager de har, men det gør ikke tingene mindre pæne, slet ikke når man kan få det til halv pris.

Jeg har længe ønsket mig zinkhusene fra Walter og Co., men de kan ikke købes her i Nordjylland. Så nu "nøjes" jeg med disse huse.
 

De ser så hyggelige ud med lys i.
Posted by Picasa

mandag den 5. marts 2012

Den lille....

... stuen ovenpå. Den fungere både som arbejds/hobbyrum og hyggestue. Vi læser, ser fjernsyn, leget og er kreativ i dette rum. Men i dette indlæg får i dog kun stuen af se! Da vi bor på landet, har vi en dejlig udsigt fra vinduet på 1. sal!
1. salen indeholder også børnenes værelser og et badeværelse. Jeg synes aldrig at etagen er blevet færdig indrettet, men vi har også mange planer, engang i fremtiden skal der ligges trægulv.

Reolen står overfor sofaen og trappen er i modsat ende.


I må have en dejlig aften.
Tak fordi i kiggede forbi!
Posted by Picasa